Profile

Join date: Aug 24, 2022

About

Als u uw messing spoelbak vuilophaaldienst wilt vervangen, heeft u wellicht enkele vragen. Schakel eerst de stroom uit en koppel de afvoerleidingen los. Zorg er ook voor dat je vodden en een emmer bij de hand hebt. Haal dan je oude afvalbak uit elkaar. Haak de elektrische aansluiting los en verplaats de afvoer naar een aparte ruimte. Schroef vervolgens de afvoer uit de gootsteen. Zorg ervoor dat u het gebied rond de afvalverwijdering schoonmaakt voordat u deze installeert.


Maak het netsnoer los


Na het uit elkaar halen van de oude afvalverwerking, koppelt u het netsnoer los van de hoofdstroomonderbreker. U kunt ook een circuittester gebruiken om te controleren of de stroom is uitgeschakeld. Zoek de afdekplaat en sluit de draden aan op de afvoer volgens de handleiding. Schroef vervolgens de afdekplaat weer op zijn plaats. U kunt de afvoer nu testen op lekkage. Om het te gebruiken, moet u het ook op een stopcontact aansluiten of op stroom aansluiten.


Draai de montagebeugels los


Om een ​​nieuwe vuilophaaldienst te installeren, moet u de oude verwijderen. U kunt dit doen door ervoor te zorgen dat de oude flens strak en lekvrij is. Als dit niet mogelijk is, kunt u een oude handdoek in de gootsteen leggen om deze te beschermen tegen beschadiging. Nadat u de oude hebt verwijderd, installeert u de nieuwe door de montagebeugels los te draaien en de gootsteenflens te verschuiven. Zorg ervoor dat u de oude verwijdering verwijdert voordat u de nieuwe bevestigt.


Als u niet zeker weet hoe u een vuilophaaldienst installeert, overweeg dan om een ​​loodgieter in te huren. Een loodgieter kan de unit onder de afvoer van de gootsteen installeren. Ze zullen indien nodig ook de afvoer van de gootsteen bijwerken. Daarnaast beschikt een loodgieter over het juiste gereedschap en materieel om de klus snel te klaren. Zorg er ten slotte voor dat u geen etenswaren in de afvalbak gooit. Als je dat doet, loop je kans dat het verstopt raakt en moet je een loodgieter inhuren.


Een vuilophaalpunt bevindt zich meestal onder de gootsteen. U moet het apparaat loskoppelen van de muur voordat u er toegang toe kunt krijgen. Gebruik een zaklamp om de obstructie te vinden en gebruik vervolgens een tang of punttang om deze te verwijderen. Als u moeite heeft met deze stap, kunt u een standaard inbussleutel gebruiken om de motor te draaien. Als je deze stap hebt voltooid, zou je het apparaat moeten kunnen in- en uitschakelen.


Verwijder de oude vuilophaal


Wanneer u een vuilophaaldienst installeert, moet u de stroom naar de oude loskoppelen. Uw beschikking kan vast zijn aangesloten op de bedrading van uw circuit, wat betekent dat u een circuit op het hoofdservicepaneel moet afsluiten. Nadat u de stroom hebt losgekoppeld, kunt u de afvoeraansluitingen en flensmontage loskoppelen. Sluit vervolgens de nieuwe aan op de nieuwe afvoerleidingen. Om de nieuwe aan te sluiten, verwijdert u de oude vuilophaal en maakt u de gootsteen schoon.


Ontkoppel de sifon


Vervolgens moet u de sifon loskoppelen en de oude verwijdering demonteren. Koppel de afvoerleiding en afvoerleiding los. Koppel de afvoerslang van de vaatwasser los van de afvoer. Nadat u deze componenten hebt losgekoppeld, koppelt u de sifon los. Vervolgens kunt u de montagering verwijderen. Verwijder met behulp van een tang de moer onder de afvoerkoppeling. Laat de afvalbak voorzichtig van de bodem van de gootsteen zakken.

lillianacohen85371

More actions